AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Erkmen TOKİ Nurullah Oymak İlkokulu

Erkmen TOKİ Nurullah Oymak İlkokulu

Fevzi çakmak Mah. İbrahim Şenol Cad. No1 PK 03211 Erkmen/AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Okulumuz, öğrencilerimize bireysel potansiyellerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri için güvenli, destekleyici ve etkileşimli bir ortam sunmayı taahhüt eder. Bilgi, beceri ve değerlerin entegre bir şekilde öğretildiği okulumuzda, öğrencilerimiz güçlü karakterleri, yaratıcı düşünce becerileri ve küresel vatandaşlık değerleriyle donatılarak geleceğe hazırlanacaktır. Ayrıca, işbirliği içinde çalışan öğretmenlerimiz ve bağlı velilerimizle birlikte, öğrencilerimizi sadece akademik başarıya değil, aynı zamanda sosyal ve duygusal gelişimlerini destekleyerek kapsamlı bir eğitim sunarız. Okulumuz, öğrencilerimizin hayal güçlerini canlandırmaları, öğrenmeye olan sevgiyi sürdürmeleri ve topluluklarına değerli katkılarda bulunmaları için bir platform sağlar.
Misyon
Misyonumuz, öğrencilerimize bireysel potansiyellerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri için güvenli, destekleyici ve öğrenmeye teşvik edici bir ortam sağlamaktır. Öğrencilerimizi sadece akademik olarak değil, aynı zamanda karakter gelişimi, sosyal beceriler ve kültürel duyarlılık konularında da güçlendirmek için çaba sarf ederiz. Nitelikli ve tutkulu öğretmen kadromuzla birlikte, öğrencilerimizi eleştirel düşünce, yaratıcılık ve öğrenmeye olan sevgiyle donatmayı amaçlarız. Velilerimizi aktif bir şekilde eğitim sürecine dahil eder, işbirliği içinde çalışarak öğrencilerimizin başarılı bir şekilde gelişmelerini destekleriz. Ayrıca, topluluğumuza değer katan, etik değerlere bağlı, sorumlu ve küresel vatandaşlar yetiştirmek için çaba sarf ederiz.
Kalorifer-Jeotermal Isınma
Şehiriçi Minibüs ve Halk Otobüsleri. ( Özdilek-Termal Hattı )
Servis Bilgisi
Okul Aile Birliği Sözleşmeli Öğrenci Taşıma Servisi mevcuttur. Okul Aile Birliği Sözleşmeli Yemek Hizmeti mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Fevzi Çakmak Mah. İbrahim Şenol Cad. No:1 Erkmen Kasabası 03211 Merkez/AFYONKARAHİSAR
Ders Dışı Eğitim Etkinliği SATRANÇ. Halk Oyunları Çalışması.
Robotik Kodlama Kulübü Güzel Sanatlar Kulübü Drama Kulübü